Petak, 17 Lipanj 2016 10:02

FOTO: Ni kiša ni tuča, već su padale grane diljem županije

Napisao: 
FOTO: Ni kiša ni tuča, već su padale grane diljem županije

Iz izvješća Županijskog centra 112 Šibenik izdvajamo posljednice olujnog vjetra koje je puhalo tijekom jučerašnjeg dana i sinoć.

 

Vatrogasne postrojbe za to su vrijeme imale sedam tehničkih intervencija (uklanjanje stabala s prometnica, piljenje potencijalno opasnih stabala i grana, uklanjanje oborenog stabla sa stambenog objekta) u gradu Šibeniku, Žaboriću i Grebaštici.

 

- Ujedno je bila i jedna požarna intervencija na gašenju stupa električne energije u Žaboriću, uzrokovana padom bora na električne žice - izvještavaju iz ŽC-a 112. 

 

Stabla, odnosno grane padale su i na području Skradina gdje je jako jugo lomilo grane na skradinskoj rivi, uz plaže, ali i u dvorištu tamošnje osnovne škole.

 

Olujno jugo prouzročilo je probleme i na moru pa je tako u kasnim večernjim satima u Tisnom vjetar potopio jahtu. Na sreću, uslijed potapanja broda nije došlo do zagađenja mora.

 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!