Datum objave: 15. Lipanj 2016

Uvijek tamo gdje ga trebate: Rogoznica prva u Hrvatskoj dobiva Mobilni Visitor Centar

Uvijek tamo gdje ga trebate: Rogoznica prva u Hrvatskoj dobiva Mobilni Visitor Centar
Šibenik News
Šibenik News

Turistička zajednica općine Rogoznica, kao prva u Hrvatskoj, ovog ljeta pokreće Mobilni Visitor Centar. Gostima će informacije dolaziti tamo gdje se budu nalazili; na plažu, šetnicu ili feštu.

 

Mobilni Visitor Centar je inovativni projekt TZ Rogoznica kojim će se, informacijama pokriti raspršena mjesta ove dalmatinske općine poznate po obiteljskom turizmu. Mobilni ured TZ-a će pružati informacije gostima i njihovim domaćinima od Kanice do Zečeva i biti na raspolaganju u njihovom malom mistu.

 

Već sada je rogoznički oldtimer česta meta fotoaparata, a naglasak će ovog ljeta biti na interakciji s gostima putem društvenih mreža. Slikanje uz brendirani kombi i nagradni natječaji promovirat će lokalne sadržaje. Rogoznički retro kombi iz 70-tih će voditi susretljivi Petar, a uz besplatni internet i tablet za prezentacije bit će opremljen brošurama i lecima lokalnih restorana, organizatora izleta i iznajmljivača. Pokretni info ured će se kretati i izvan granica općine pozivajući goste da posjete Rogoznicu.

 

Kroz djelovanje Mobilnog Visitor Centra se vrši iskorak prema gostima i lokalnoj zajednici te se podiže kvaliteta usluge i zadovoljstvo gostiju
.


Direktor TZ Rogoznica Marijo Mladinić je ovom prilikom poručio:

 

- Mobilni Visitor Centar je zamišljen kao inovativno sredstvo promidžbe Rogoznice kao idealne destinacije za obiteljski odmor. Aktivnim i inovativnim pristupom u pružanju svih potrebnih informacija postojećim i potencijalnim gostima o sadržajima, kulturnim i povijesnim znamenitostima i dostupnim aktivnostima postići ćemo povećanje ukupnog zadovoljstva gostiju odmorom provedenim u Rogoznici. Time će se direktno utjecati na preporuku, ponovni dolazak i izgradnju branda destinacije kod ciljane publike.
 

Iz kategorije: Županija info