Srijeda, 08 Lipanj 2016 12:49

Primošten dobio pametne klupe, Petrina poručio: bavimo se napretkom, ne II. svjetskim ratom

Napisao: 
Primošten dobio pametne klupe, Petrina poručio: bavimo se napretkom, ne II. svjetskim ratom

Pametne klupe, prve takve u Europi, mladog solinskog izumitelja, Ivana Mrviša stigle su u Primošten gdje će biti postavljene na pet lokacija u gradu, a neke od njih su park, autobusna stanica i jedan od trgova.

 

Ukupna vrijednost nabavke pametnih klupa, hrvatskog proizvoda koji osvaja svijet, iznosi 135 tisuća kuna, kazao nam je načelnik Općine Primošten Stipe Petrina.

 

-Pratimo tehnološke trendove koji vladaju u svijetu, ne bavimo se ideologijom Drugog svjetskog rata, ustašama i partizanima. Ako želimo ugostiti ljude i od toga živjeti, moramo im ponuditi barem minimum onog što imaju doma - poručio je primoštenski načelnik.

 

Dodajmo i to da se brojne zemlje svijeta otimaju i u zlatu plaćaju izum mladog Solinjanina koji je svoju tvrtku Include, koja se bavi proizvodnjom i prodajmo pametnih klupa, osnovao prije dvije godine, a upravo ove tvrtka doživljava pravi poslovni procvat. 

 

 

Piše: Snježana Klarić

 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!