Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 05 Svibanj 2016 09:47

Turistička eksploatacija: 'Zip line' uz Čikolu daje se u koncesiju na dvije godine

Napisao: 
Turistička eksploatacija: 'Zip line' uz Čikolu daje se u koncesiju na dvije godine

Upravno vijeće Javne ustanove za upravljanje zaštićenim područjima i drugim zaštićenim dijelovima prirode ŠIbensko - kninske županije Priroda, na čelu s Dragom Margušem donijelo je odluku o javnom prikupljanju ponuda za dodjelu koncesijskog odobrenja u značajnom krajobrazu 'Vodeni tok i kanjon rijeke Čikole' za obavljanje gospodarskog iskorištavanja 'Zip line' poligona.

 

Koncesija se odnosi na pružanje turističkih usluga koje podrazumijevaju sportsko - rekreativne iil pustolovne aktivnosti, a dodijelit će se koncesionaru s najboljom ponudom, s tim da je minimalni iznos naknade za koncesijsko odobrenje 100 tisuća kuna za vrijeme trajanja ugovora, a koncesija se dodijeljuje do 5. svibnja 2018. godine.

 

Svi detalji o natječaju mogu se pronaći na službenoj internetskoj stranici klikom na poveznicu Priroda, a o zip lineu na Čikoli pisao je Joso Gracin na poveznici - Via ferrata. 

Objavljeno u Županija info

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!