Subota, 30 Travanj 2016 09:08

Prvosvibanjsko druženje na Jadriji i uz Krku ili ludilo besplatnih porcija graha

Napisao: 
Prvosvibanjsko druženje na Jadriji i uz Krku ili ludilo besplatnih porcija graha

Kako to obično biva, Međunarodni praznik rada, odnosno blagdan sv. Josipa, zaštitnika radnika, koji spada 1. svibnja, znači i 'feštu od fažola' na Jadriji i na Skradinskom buku u Nacionalnom parku Krka.


Prvosvibanjsko druženje na Jadriji i ove godine zajednički organiziraju Grad Šibenik, Turistička zajednica grada Šibenika te Gradska četvrt Jadrija, te najavljuju podjelu 300 porcija graha.

 

Praznički objed dijelit će se ispred restorana na Jadriji, s početkom u 14 sati.

 

- I ove godine organizirana je posebna autobusna linija koja će prometovati na relaciji Šibenik- Jadrija i natrag. Autobus će prema Jadriji krenuti s autobusnog stajališta na Vidicima, u nedjelju, 01. svibnja, u 12 sati, a putnici će se moći ukrcati na svim gradskim stanicama, uključujući i autobusni kolodvor. Povratak s Jadrije prema Šibeniku bit će istoga dana u 17 sati – poručuju organizatori prvosvibanjskog druženja na Jadriji.

 

Isti jelovnik bit će i nekoliko kilometara uzvodno uz Krku, na Skradinskom buku gdje će porcije graha dijeliti župan šibensko – kninski, Goran Pauk. 

 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!