Srijeda, 13 Travanj 2016 13:43

DOJAVITE LOKACIJU: Policija poziva građane da se priključe akciji nadzora brzine

Napisao: 
DOJAVITE LOKACIJU: Policija poziva građane da se priključe akciji nadzora brzine

Prema Planu aktivnosti organizacije Europske mreže prometne policije-TISPOL-a na području Šibensko - kninske županije održati akcija 24-satnog pojačanog nadzora brzine, i to u vremenu od 6 sati 21. travnja do 6 sati 22. travnja.


U tom vremenu će se kontinuirano, tijekom 24 sata, na maksimalno mogućem broju lokacija, temeljem vlastite prosudbe i statističkih pokazatelja za naše područje, provoditi pojačani nadzor brzine, a sve u cilju podizanja razine sigurnosti cestovnog prometa.

 

-Međutim ove godine, osim uključivanja medija, i građani se mogu uključiti u ovu akciju tako da nam putem naše e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 15. travnja dostave lokacije na kojima bi željeli da se nadzire brzina. Tako dostavljene prijedloge građana ćemo analizirati i temeljem analize uvrstiti među određene lokacije pogodne za nadzor brzine - obavještavaju iz Policijske uprave šibensko - kninske.
 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!