Datum objave: 19. Veljača 2016

Trošio vodu mimo brojila i napravio štetu Vodovodu u iznosu većem od 18 tisuća kuna

Šibenik News
Šibenik News

Protiv 47-godišnjaka podignuta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku nakon što je otkriveno da se u periodu od kolovoza prošle godine do 14. veljače tekuće neovlašteno spojio na vodovodnu mrežu.

 

Naime, nakon što mu je isključena voda zbog nepodmirenog duga, 47-godišnjak se spojio na vodovodnu mrežu no mimo brojila te je Vodovodu i odvodnji u Šibeniku nanio štetu od 18.637,00 kuna.

 

Pune ruke posla imali su i u Policijskoj postaji u Drništu zbog krađe na štetu 41-godišnjaka, a koju su, pak, počinila dvojica 19 - godišnjaka i jedna maloljetna osoba. 

 

-  Osumnjičeni su u vremenu od 4. siječnja do 7 veljače u Trbounju, koristeći odsutnost oštećenog, provalili u kuću iz koje su otuđili tehničku robu i kućanske aparate ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Jedan dio otuđenih predmeta osumnjičeni maloljetnik je skrivao iako je znao da su otuđeni - obavjestili su iz Policijske uprave šibensko - kninske, dodajući da će protiv osumnjičenih biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku.
 

 

 

 


U ovoj Policijskoj postaji je dovršeno kriminalističko istraživanje i nad dvojicom 19-godišnjaka i maloljetnikom osumnjičenim za krađu na štetu na štetu 41-godišnjaka.
Osumnjičeni su u vremenu od 4. siječnja do 7 veljače u Trbounju, koristeći odsutnost oštećenog, provalili u kuću iz koje su otuđili tehničku robu i kućanske aparate ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Jedan dio otuđenih predmeta osumnjičeni maloljetnik je skrivao iako je znao da su otuđeni.
Protiv osumnjičenih će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku.
 

Iz kategorije: Županija info