Datum objave: 06. Veljača 2016

HAK UPOZORAVA NA OPREZ: Duž Jadranske magistrale mogući odroni

Šibenik News
Šibenik News

HAK  obavještava o stanju na cestama pa za početak donosimo o stanju na kninskim prometnicama. Zbog poklada, 8. veljače, u vremenu od 12 do 15 sati, povremeno će se prekidati promet na državnim cestama u Kninu (DC1 i DC33) -  dio Tomislavove ulice, Trg Oluje, Ulica dr. Franje Tuđmana i Zvonimirova ulica.

 

Stoga će se tranzitni promet preusmjerit sa ŽC6058 preko Biskupije. 

 

Na važnijim cestovnim pravcima promet je rijedak do srednje gust. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Mogući su odroni na cestama u gorju te duž Jadranske ( DC8) i Ličke (DC1) magistrale, navodi se u jutrošnjem izvješću Hrvatskog autokluba (HAK).

 

Na dionicama cesta gdje se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju prometa, zbog suženja kolnika i manje protočnosti vozila, mogući su tijekom dana povremeni zastoji.

 

Vozi se uz privremenu regulaciju prometa na cestama: DC1 Sinj-čvor Klis Grlo na predjelu Križice, kod Hrvaca i od 7 do 16 sati (osim vikendima) na dionici Vrlika-Sinj kod mjesta Kukuzovac; DC8 Jadranskoj magistrali u Podstrani; DC28 Novi Glog-Kenđelovac; DC116 na otoku Hvaru između Hvara i Starog Grada.

 

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. Do 18. travnja zbog radova na trajektnom pristaništu u Loparu, ne plovi trajekt na liniji Valbiska (otok Krk) – Lopar (otok Rab).

Iz kategorije: Županija info