Datum objave: 21. Prosinac 2015

Djed Mraz u Tisno stigao vlakićem i obradovao djecu i odrasle

Diana Ferić
Diana Ferić

U atriju Palače Katunarić u Tisnom jučer je za Djeda Mraza bilo posla preko glave. Dočekalo ga je veselo mnoštvo malih i velikih koji su uz božićne pjesme željno iščekivali darove. Bilo je tu slatkiša i vruće čokolade za dječicu, kolača i kuhanoga vina za roditelje. Dobrog raspoloženja nije nedostajalo.

„Ove godine se ne bojim Djeda Mraza, bio sam dobar i znam da sam zaslužio poklon“, kazao je simpatičan tajanstveni trogodišnjak.

Organizatoricama ovog eventa, članicama udruge „Tisno na dvi bande“ srce je bilo puno ljubavi i nisu skidale osmjeh sa lica.

„Zadovoljne smo odrađenim, divno je ljudima, našim mještanima podariti kroz ovakav događaj toplinu i ljubav nadolazećih blagdana, a još divnije je vidjeti osmijehe na njihovim licima.“, ističu djevojke koje stoje iza tišnjanske udruge „Tisno na dvi bande“.

U ćakuli s Tišnjanima, pokoju fritulu i čašicu kuhanog vina moglo se čuti samo zadovoljstvo i riječi hvale, „Ma vode je ka u Zagrebu, još i bolje“.

Danas Djed Mraz stiže u Jezera dok će u Betini biti u utorak, a kako je bilo slikati se sa Djedicom u Tisnome pogledajte u fotogaleriji.

Iz kategorije: Županija info