Četvrtak, 17 Rujan 2015 11:07

Vlasniku kafića u Bilicama policija zaplijenila nelegalne aparate za igre na sreću

Napisao: 
Vlasniku kafića u Bilicama policija zaplijenila nelegalne aparate za igre na sreću

 

Policija je kazneno prijavila 34 – godišnja vlasnika kafića u Bilicama jer je nezakonito u kafiću imao tri aparata za igru na sreću koje mu je oduzela.

Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima 9. rujana u Bilicama, u ugostiteljskom objektu osumnjičenog su pronađena i radi pretraživanja privremeno oduzeta tri aparata za igre.

Po nalogu Županijskog suda u Šibeniku jučer, 16. rujna u nazočnosti djelatnika Porezne uprave, Područnog ureda Split privremeno oduzeti aparati su pretraženi, kojom prilikom je utvrđeno da svi aparati imaju ugrađene elektroničke čitače za primanje papirnatih novčanica i da imaju ugrađene nedozvoljene programe za igre na sreću, odnosno kockanje.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni, kao vlasnik ovih aparata i ugostiteljskog objekata, s ciljem da sebi pribavi imovinsku korist bez odobrenja nadležnog tijela, aparate postavio u zasebnu prostoriju ugostiteljskog objekta, gdje je javno priređivao igre na sreću, priopćila je Policijska uprava šibensko – kninske.

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!