Datum objave: 03. Rujan 2015

Romantični Francuz ipak pronašao djevojku sa Zlarina u koju se zaljubio prije 34 godine

Diana Ferić
Diana Ferić

Sretno je okončana potraga romantičnog Francuza koji je preko Turističke zajednice Zlarin želio pronaći djevojku u koju se na Zlarinu zaljubio daleke 1981. godine, a tražio ju je na temelju dviju fotografija iz tog doba.

Jean-Phillippe ljetovao je u Zlarinu gdje je upoznao djevojku koja mu se očito duboko urezala u srce. Prije nekoliko dana obratio se e mail porukom TZ Zlarina. Poslao im je dvije fotografije i zamolbu da mu pomognu u potrazi za tom djevojkom. Oni su objavili sljedeći status na svome Facebook zidu:

"Evo jedan nesvakidašnji upit. Gosp. iz Francuske već dugi niz godina traži ovu osobu koju je upoznao u lito 1981. na Zlarinu. Kaže da zbog jezika, udaljenosti i povijesnih događaja nikad u tome nije uspia... Možda mu mi možemo pomoći?!", napisala su u utorak u objavi to su prenijeli mediji i tražena žena je pronađena.
„avio nam se jučer porukom da ju je pronašao i da nam puno zahvaljuje na pomoći. Detalje mi nije rekao nego samo da su se čuli i da će se susresti“, kazala nam je zaposlenica TZ Zlarina.
Možda se priča nastavi i na Zlarinu, ako odluče zajednički posjetiti otok na kojem su se sreli.
 

Iz kategorije: Županija info