Datum objave: 27. Kolovoz 2015

Grad Šibenik zapošljava pet radnika za radove u Danilu koje će dijelom financirati HZZ

Šibenik News
Šibenik News

 

Hrvatski zavod za zapošljavanje odobrio je sredstva za javne radove u Danilu, a prema prijavi Grada Šibenika. Radovi počinju već u utorak 1. rujna i trajat će do 29. veljače 2016.g.

„Nastavljamo pružati potporu mjesnim odborima i istovremeno zapošljavati naše sugrađane, barem privremeno. Javni radovi su u Šibeniku pali na plodno tlo te ćemo s njima nastaviti dokle god to bude moguće. Idemo dalje za ljepši i čišći Šibenik.“, kazao je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta.

U sklopu ovog projekta bit će zaposleno pet radnika koji će prema nalogu predsjednika Mjesnog odbora Danilo vršiti radove u održavanju. Rad dvoje radnika bit će sufinanciran od strane Zavoda s 50%, a ostalo troje sa 100 %. Dakle, Zavod za prve dvije osobe sufinancira plaću u iznosu od 1.776,83 kn, a za ostalu trojicu u iznosu od 3.553,66 kn.

Putne troškove radnici neće primati, jer je riječ o osobama iz Danila, gdje će se radovi i izvoditi. U ovih šest mjeseci koliko će trajati javni radovi, radnici će čistiti, uređivati mjesno groblje, bunare, sportske terene, protupožarne putove, šumske i poljske putove na području Danila.
 

Iz kategorije: Županija info
Označeno u: