Petak, 31 Srpanj 2015 13:57

Josipa Rimac će dati ostavku na mjesto gradonačelnice Knina

Napisao: 
Josipa Rimac će dati ostavku na mjesto gradonačelnice Knina

 

Kninska gradonačelnica Josipa Rimac planira dati ostavku na dužnost gradonačelnice dok kraja rujna, tvrdi Jutarnji. Razlog ostavci su obveze u kampanji, budući je sredinom svibnja imenovana direktoricom kampanje za parlamentarne izbore. “Zbog velikog posla koj nas očekuje oko izbora, teško da bi mogla kvalitetno raditi i onaj gradonačelnički pa se Rimac odlučila na ostavku. Potpuno će se posvetiti kampanji.” rekli su u HDZ-u te dodali da će Rimac naslijediti netko od njenih zamjenika.

Jutarnji očekuje da bi Rimac mogla dobiti mjesto u Vladi, pobijedi li HDZ na dolazećim parlamentarnim izborima. Protiv Rimac je pokrenuta istraga zbog sumnje u nezakonito stjecanje imovine, a u HDZ-u vjeruju da neće doći do podizanja optužnice. Nadalje, iz HDZ-a tvrde da je istraga politički motivirana.

Rimac je već treći put na dužnosti gradonačelnice Knina, prvi put je osvojila tu dužnost 2005. godine sa samo 25 godina.

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!