Ponedjeljak, 13 Srpanj 2015 14:49

Još četvero mladih dobilo priliku za stručno osposobljavanje u šibenskoj gradskoj upravi

Napisala: 
Još četvero mladih dobilo priliku za stručno osposobljavanje u šibenskoj gradskoj upravi

Četvero novih polaznika stručnog osposobljavanja, bez zasnivanja radnog odnosa, u tri različita gradska odjela primio je jutros gradonačelnik Željko Burić te im poželio dobrodošlicu u gradsku upravu Grada Šibenika.

„Zadovoljstvo mi je pozdraviti vas u radnom ambijentu, poželjeti vam da steknete što više praktičnog znanja i da, kroz stjecanje znanja, svojim radom i ambicijama i pomognete u rješavanju svakodnevnih zadataka Gradske uprave Grada Šibenika“- rekao je gradonačelnik Burić, ističući kako mu je lijepo vidjeti da se ured popunjava mladim ljudima koji imaju priliku učiti i napredovati u svojoj struci.

Četvero polaznika primljeno je u različite odjele: Toni Baranović u Odjel za gospodarenje gradskom imovinom, Marina Petković u Ured gradonačelnika, te Mateja Branica i Petra Stupin u Upravni odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj.

Posredstvom navedene mjere trenutno u Gradu Šibeniku se stručno osposobljava 18 polaznika, a zajedno s nova četiri sveukupno je riječ o 22 polaznika. Pored njih, čeka se odobrenje od Zavoda za zapošljavanje za još 3 kandidata, te dodatna 3 za projekt „Mladi za EU“.
 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!