Datum objave: 08. Svibanj 2015

Posao iz snova:Robot kosi travu, a vi kao "travopazitelj" zaradite 7 500 kuna

Diana Ferić
Diana Ferić

Oglas za posao koji je izazvao pozornost mnogih kandidata, za radno mjesto travopazitelja, vjerojatno je najbolji posao koji se trenutno nudi u Hrvatskoj. Privlačna plaća od 7.500 kuna za dva tjedna boravka na svježem zraku zainteresirala je čak i neke koji posao već imaju, ali - što je zapravo travopazitelj?

 

- Tražimo nekoga tko se dobro snalazi na društvenim mrežama, tko će paziti da travnata površina izgleda sjajno, pa smo mjesto nazvali 'travopazitelj'. Ne tražimo osobu da kosi travu, jer to će raditi naša robotska kosilica. Travopazitelj će samo biti u blizini, promatrati kako kosilica radi te na društvenim mrežama i kroz interakciju s ljudima promovirati naš proizvod – objasnila je Martina Drezga, direktorica tvrtke Drezga, koja zastupa Husqvarnu u Hrvatskoj.

 

Husqvarna robotske kosilica naime sama kosi površinu koja joj se zada, grickajući travu poput ovce, a kad joj se isprazni baterija inteligentna tehnologija sama čak odlazi i na punjač. Husqvarna Automower®, prva je originalna robotska kosilica, koja je neosporni predvodnik segmenta. Kako se radi o proizvodu koji u Hrvatskoj još nije prepoznat u mjeri u kojoj je u svijetu, Husqvarna se odlučila na ovaj neobičan oblik promocije.

 

- Željeli smo ljudima dati priliku da uživo vide koliko je nevjerojatno lako koristiti ovu tehnologiju, a usput nekome dati priliku da zaradi plaću. Situacija na hrvatskom tržištu rada itekako je ozbiljna i teška, nezaposlenost mladih je izuzetno visoka i mi te velike probleme, na žalost, ne možemo riješiti. Ono što možemo je barem jednoj osobi i barem na kratko vrijeme pružiti mogućnost da zaradi fantastičnu plaću – objašnjava Drezga.

 

Posao će travopazitelj obavljati u Zagrebu, od 29. lipnja do 12.srpnja, a natječaj za radno mjesto možete pronaći na portalu MojPosao ili na Facebook stranici Husqvarne.
S preko 320 godina iskustva Husqvarna grupa je najveći svjetski proizvođač opreme za rad na otvorenom: motornih pila, šišača trave, čistača šikare, kosilica i vrtnih traktora. Također je europski lider u proizvodima za njegu i hidratizaciju vrta te jedan od vodećih svjetskih proizvođača dijamantnih alata u građevinskoj industriji. Proizvodi su kroz trgovačko-servisnu mrežu dobavljivi u preko 100 zemalja svijeta. Više informacija pronađite na husqvarnagroup.com
 

Iz kategorije: Volim Šibenik