Datum objave: 28. Ožujak 2015

Na modnoj reviji danas u Dalmare-u pistom će prošetati i dogradonačelnik Mileta

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Modna revija s proljetnim kolekcijama održat će se danas na glavnom trgu u Dalmare centru. Sve posjetitelje očekuje prezentacija najnovijih proljetnih kolekcija iz trgovina Dalmare centra te prezentacija novog proljetnog izdanja Da!magazina .

Modna revija je i humanitarnog karaktera. Naime udruga Veliko srce malom srcu također će biti prisutna sa štandom na kojem će se nalaziti promomaterijali.

Iz dalmarea pozivaju sve da se  priključe i pomognu akciju udruge koja bavi djecom čije zdravlje je ozbiljno narušeno teškim srčanim problemima. Prikupljena sredstva od kupovine proizvoda namijenjena su za kupovinu medicinskih uređaja koji bi pomogli u dijagnosticiranju teških oboljenja i srčanih bolesti djece prije i poslije rođenja.

Reviju s početkom u 18 h, službeno i svečano otvorit će dogradonačelnik  Danijel Mileta koji će i sam prošetati pistom i tako prezentirani najnovije modele trgovina. Program kroz koji će sve prisutne voditi voditeljica Matea Erceg , upotpunit će svojim nastupom i klapa Cima.

Svakako ne propustite pogledati reviju koju će nositi poznate manekenke, sportaši i mališani.

Iz kategorije: Volim Šibenik