Datum objave: 31. Srpanj 2019

Kao u stara vremena:Zaživjela opet plaža na Martinskoj, zaživjela nova brodska linija

Kao u stara vremena:Zaživjela opet plaža na Martinskoj, zaživjela nova brodska linija
Diana Ferić
Diana Ferić

Kao u stara vremena kada su na Martinsku. šezdesetih godina prošlog stoljeća stizali brodovi puni kupača! Nema više čuvene Slavke i pinice, ali i ovo je nešto. Čini se da je gradska uprava pogodila uvođenjem brodske linije Mandalina - šibenska riva - Martinska.Tu je pridonijela i manifestacija LjeTUj na Martinskoj, koja posljednjih nekoliko godina radi na revitalizaciji starog gradskog kupališta Martinska.

 

"Naglasak, želja i ideja nam je od prvog dana bila revitalizacija starog gradskog kupališta i u tome uspijevamo zadnjih godina, a ovog će ljeta biti još zanimljivije zbog brojnih festivala koji će se održati u neposrednoj blizini", kažu organizatori, Darko Relja – Ritmo i Đorđe Katalinić, članovi udruge Disco Gimnazija, koji su svojim programom pokrili sva područja od kulture i sporta do glazbe i zabave.

 

Kupače na Martinskoj dočekuje uređena plaža s pripadajućim tušem, WC-om, te nekoliko ležaljki koje su napravljene prema ideji tvoraca manifestacije "LjeTuj na Martinskoj", a koje su nazvali Martinska karijola Marijola,a i Martinska je ovih dana kada na drugim plažama brije maestral puno ugodnija za sunčanje i kupanje,  a i s koje još plaže možete uživati u takvom pogledu na Šibenik! 

 

FOTO:Faceboook - Đorđe Katalinić

Iz kategorije: Volim Šibenik