Utorak, 09 Srpanj 2019 16:59

Njemački magazin Brigitte hvali Šibenik, a posebno 15 stvari u njemu, pogledajte što!

Napisala: 
Njemački magazin Brigitte hvali Šibenik, a posebno 15 stvari u njemu, pogledajte što!

Njemački magazin Brigitte preporučuje svojim čitateljima odmor u Šibeniku uz odabir 15 mjesta koje bi obavezno trebali posjetiti. Preporučuje im konkretno uz cijene i opis usluge, u čemu uživati, gdje kupovati , što posjetiti i na kraju gdje se kupati.

 

Tih 15 odabranih lokacija su: hoteli Life Palace i King Krešimir u Šibeniku i Maestral na Prviću, kada je riječ o smještaju. Užitke, kažu u tom časopisu, uglavnom gurmanske mogu potražiti u restoranu Pellegrini za koji kažu da ono što nude nije hrana nego opera, na tvrđavi Barone, u konobi San Antonio u kojoj su uživali u malvaziji po prihvatljivoj cijeni i domaćem kolaču od lavande, potom u Tomaseu, Vintage baru za koji posebno ističu domaće rakije po povoljnoj cijeni i živu glazbu . Kao najbolja mjesta za kupovinu izdvojili su Zlarinku na Zlarinu s koraljima, butik Charlie design sa, kako su napisali, futurističkom modom, hrabrim i djelomično asimetričnim dizajnom koji je nosiv te dućan Art Štacun, a od mjesta koje bi neizostavno trebali posjetiti ističu NP Krku, Zlarin, Prvić, vinariju Baraka i šibensku katedralu. zadivljeni su i s kristalno čistim morem i preporučuju kupanje na plaži Banj te u Primoštenu.   

Objavljeno u Volim Šibenik
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!