Datum objave: 22. Svibanj 2019

Šibenčani vole erotične intelektualke a Šibenčankama erotičnost muškarca nije dovoljna

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenčankama nije dovoljno da ih muškarac samo erotski obožava i erotski zadovolji. One hoće njegovo trajno poštovanje i odanost kao i ljubav, ali ne bezuvjetnu jer im bezuvjetna muškarčeva ljubav ide na živce, napisao je početkom prošlog stoljeća nepoznato autor. S druge strane Šibenčani su najskloniji erotičnim intelektualkama.

Teza da čisto intelektualna žena kao i žena erotske prirode mogu muškarca oduševiti, ali ga ne mogu trajno zadržati, prihvaćena je u Šibeniku s odobravanjem, ali uz navođenje nekih šibenskih specifičnosti, piše on.

-Prije svega, upozoreno je, u Šibeniku postoje intelektualne žene koje su skroz erotske prirode, kao i prirodno erotski obdarene žene koje su obrazovane i intelektualno snažne te da je problem u tome što one nikada nisu i jedno i drugo nego su prema prilici, prigodi i zgodi ili intelektualne u tolikoj mjeri da su superiorne muškarcima ili su koketno erotične do te mjere da se uopće ne vidi da su intelektualne.
Šibenčane privlače intelektualne žene, ali za njih gube interes ako nisu erotične.
Više o ovom zanimljivom istraživanju koje bi moglo vrijediti i za danas pročitajte u novom broju internetskog časopisa "Volim Šibenik na: https://issuu.com/volimsibenik/docs/volim__ibenik_no32
  

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3