Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 01 Travanj 2019 09:53

Norveški časopis nahvalio Šibenik kao pravi turistički biser

Napisala: 
Norveški časopis nahvalio Šibenik kao pravi turistički biser

Norveški časopis The Norwegian Hjemmet magazine piše o Šibeniku kao tajnom, nepoznatom turističkom biseru i prepopruča ga za nezaboravno putovanje.

Ne spominju samo već poznate prirodne ljepote i kulturno povijesne spomenike već pišu o Šibeniku i kao gradu dobrog šopinga i mode pa je u tekst mjesto našla i šibenska dizajnerica Đina Grbin i njezin Sany design, a zapazili su i onu manje poznatu baštini poput marama i šudara koje su nose naše bake. Šibenik se spominje se i kao grad s dva UNESCO- va spomenika, hvale se njegovi hoteli poput D- resorta i Heritage Life Palaca, bogata gastronomija.,a kažu i da je to područje raj za kupače. Tekst se odnosi i na šibenski okolicu pa novinar nije zaobišao ni NP Krku i Primošten s kipom Gospe od Loreta i Jurlinovim dvorima, a u podnaslovu je posebno naglašeno kako je to grad u koji želi investirati i Brad Pitt. 

Objavljeno u Volim Šibenik

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!