Datum objave: 06. Prosinac 2018

Fotografirajte Adventuru - Sajmić,Trgić i Parkić i osvojite vrijedne nagrade

Fotografirajte Adventuru - Sajmić,Trgić i Parkić i osvojite vrijedne nagrade
Diana Ferić
Diana Ferić

Foto klub Šibenik i TZ grada Šibenika raspisuju natječaj za najbolju fotografiju šibenske Adventure, a tri najuspješnije bit će nagrađene vrijednim nagradama, priopćili su iz šibenskog FOTO kluba.
Fotografije se isključivo šalju u digitalnom obliku i to na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na natječaju mogu sudjelovati svi građani koji se bave fotografijom, amaterski i profesionalno.

Natječaj je otvoren od četvrtka 6. prosinca 2018. do srijede 2. siječnja 2019. u 00:00h. Sve pristigle prijave pregledat će žiri u čijem sastavu će biti predstavnici Grada Šibenika, TZ grada Šibenika i Foto kluba te će odabrati 20 najboljih fotografija.
Za odabrane fotografije bit će organizirana izložba tijekom siječnja 2019.
TZ grada Šibenika nagradit će i otkupiti tri najbolje fotografije uz sljedeće nagrade:

1.mjesto – večera za dvije osobe u restoranu „Pelegrini“
2.mjesto – večera za dvije osobe u restoranu „Tomaseo“
3.mjesto – večera za dvije osobe u pizzeriji „Zora“

Fotografije se šalju isključivo putem online servisa za prijenos velikih datoteka (wetransfer, jumbomail i sl. – pošaljite mail u kojem će biti umetnut link na fotografije zajedno s vašim osobnim podacima) na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Fotografije trebaju biti u digitalnom obliku, najmanje veličine 3000 pixela na dužoj strani, u tiff ili jpeg formatu (high quality).
Naziv fotografije treba sadržavati ime i prezime autora, naziv fotografije kao i redni broj fotografije čime potvrđuju autentičnost i preuzimaju odgovornost za sadržaj.
Pojedinac može poslati najviše do 10 fotografija. Svaki autor suglasan je da prijavom na foto natječaj - Nova „Foto“ tura Adventure - njegove fotografije bez naknade mogu biti objavljivane na izložbi, katalogu, pozivnicama, web stranicama, društvenim mrežama, te ostalim medijima za promotivne potrebe TZ grada Šibenika .
 

Iz kategorije: Volim Šibenik