Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 23 Kolovoz 2018 13:31

FOTO KRITIKA: Nakupine smeća uz šetnicu u kanalu svetog Ante koje nitko ne uklanja

Napisala: 
FOTO KRITIKA: Nakupine smeća uz šetnicu u kanalu svetog Ante koje nitko ne uklanja

Prolazeći gotovo svaki dan prema šetnici u kanalu sv. Ante iz pravca Remonta ne može se ne uočiti gomile smeća koje se nalaze na tom pravcu kojim dnevno prođe nekoliko stotina rekreativaca i turista, kaže jedna naš vjerni čitatelj koji je nam je poslao i fotografije te sramote. Glomazni otpad, plastične vreće, obala zatrpana kojekakvom plastikom i raznim otpadom „ukrasi“ su tog atraktivnog područja. On upozorava i da neke gomile smeća stoje već godinu dana
„S obzirom na broj turista koji prođe svakodnevno tim putem čovjek se zapita koliko je "prekrasnih" kadrova Šibenika punih smeća otišlo u svijet. Osim nekolicine entuzijasta koji povremeno sakupljaju otpad, neke vreće stoje i godinu dana i za ne povjerovati da niti jedna služba ne uklanja taj otpad,a u blizini je i benzinska stanica. Prošlu zimu je Dubrovnik naplavilo smeće iz mora. Trebalo im je manje od tjedna da ga uklone. Koliko će vremena trebati da se ukloni ovo smeće koje se nalazi na području s kojeg se jedan od najljepših pogleda pogleda na Šibenik?“, pita se naš čitatelj.
 

Objavljeno u Volim Šibenik

Galerija slika

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!