Datum objave: 25. Siječanj 2018

Duško Dobrota, hotelski manager iz Šibenika na naslovnici International Face Magazinea

Duško Dobrota, hotelski manager iz Šibenika na naslovnici International Face Magazinea
Diana Ferić
Diana Ferić

Četrdesetgodišnji Šibenčanin Duško Dobrota, hotelski menadžer i model na naslovnici je poznatog američkog časopisa International face Magazin koji donosi i priču o njemu.

U prvoj djevu tog teksta Duško Dobrota spominje upravo svoj rodni Šibenik i njegove ljepote tako da je to i promocija Šibenika.

 

Dobrota dolazi iz hotelijerske obitelji tako da ne čudi što je diplomirao na Fakultetu za hotelijerski i turistički management u Opatiji,m a pet godina je na mjestu glavnog managera hotela Dubrovnik i Dubrovniku.

„Moram zahvaliti hotelima Dubrovnik koji su mi pružili šansu da radim tako divan posao u kojem sam puno toga naučio i koji me je s vremenom oblikovao. Inače sam osoba kojoj je svaki novi dan izazov, uvijek nešto novo naučim i želim stalno napredovati. Naslovnica časopisa International Face Magazin je jedno od priznanja za moj dosadašnji rad. U svom profesionalnom radu stalno težim visokim standardima, a zahvaljujući poslu u hotelijerstvu stekao sam i mnoga poznanstva“, kaže Dobrota.

 

Svoja poslovna iskustva i iskustva s putovanja prenosi na svom blogu pod nazivom „Životni stil glavnog hotelskog managera“. U tekstu koji je o njemu objavio International Face Magazin on govori o svom radu, pogledu na život, svojim iskustvima i životnoj filozofiji i na kraju poručuju „Sanjajte svoje snove, zgrabite ih i živite ono što sanjate“. Taj je časopis zainteresiran za dugoročnu suradnju s njim tako da je u njemu već objavio jedan tekst, a jedan upravo priprema.

 

Duško od 23 godine radi i kao model. Otkrio nam je da je postao i jedini zastupnik poznate američke kozmetičke i njihove NU skin kozmetike koju koriste mnoge poznate ličnosti iz javnog života.

„Ja sam im i dobra reklama. Mnogi me pitaju kako to da moje lice s godinama ne stari već se pomlađuje, a odgovor je upravo u tomu da koristi tu kozmetičku liniju“, ističe Dobrota.

Iz kategorije: Volim Šibenik