Datum objave: 25. Siječanj 2018

Duško Dobrota, hotelski manager iz Šibenika na naslovnici International Face Magazinea

Diana Ferić
Diana Ferić

Četrdesetgodišnji Šibenčanin Duško Dobrota, hotelski menadžer i model na naslovnici je poznatog američkog časopisa International face Magazin koji donosi i priču o njemu.

U prvoj djevu tog teksta Duško Dobrota spominje upravo svoj rodni Šibenik i njegove ljepote tako da je to i promocija Šibenika.

 

Dobrota dolazi iz hotelijerske obitelji tako da ne čudi što je diplomirao na Fakultetu za hotelijerski i turistički management u Opatiji,m a pet godina je na mjestu glavnog managera hotela Dubrovnik i Dubrovniku.

„Moram zahvaliti hotelima Dubrovnik koji su mi pružili šansu da radim tako divan posao u kojem sam puno toga naučio i koji me je s vremenom oblikovao. Inače sam osoba kojoj je svaki novi dan izazov, uvijek nešto novo naučim i želim stalno napredovati. Naslovnica časopisa International Face Magazin je jedno od priznanja za moj dosadašnji rad. U svom profesionalnom radu stalno težim visokim standardima, a zahvaljujući poslu u hotelijerstvu stekao sam i mnoga poznanstva“, kaže Dobrota.

 

Svoja poslovna iskustva i iskustva s putovanja prenosi na svom blogu pod nazivom „Životni stil glavnog hotelskog managera“. U tekstu koji je o njemu objavio International Face Magazin on govori o svom radu, pogledu na život, svojim iskustvima i životnoj filozofiji i na kraju poručuju „Sanjajte svoje snove, zgrabite ih i živite ono što sanjate“. Taj je časopis zainteresiran za dugoročnu suradnju s njim tako da je u njemu već objavio jedan tekst, a jedan upravo priprema.

 

Duško od 23 godine radi i kao model. Otkrio nam je da je postao i jedini zastupnik poznate američke kozmetičke i njihove NU skin kozmetike koju koriste mnoge poznate ličnosti iz javnog života.

„Ja sam im i dobra reklama. Mnogi me pitaju kako to da moje lice s godinama ne stari već se pomlađuje, a odgovor je upravo u tomu da koristi tu kozmetičku liniju“, ističe Dobrota.

Iz kategorije: Volim Šibenik