Datum objave: 10. Rujan 2017

Dobra vijest:Terapija kojoj je bila izložena Željka Štokić daje pozitivne rezultate

Diana Ferić
Diana Ferić

Vidljiv su prvi pozitivnu učinci terapije kojoj je u suvremenoj klinici Sveta Nedelja bila izložena 44 – godišnja Šibenčanka Željki Štokić, zahvaljujući humanitarnoj akciju u kojoj je za nju prikupljeno oko 160 000 kuna. Njoj je prije 13 godina dijagnosticiran rak debelog crijeva, a budući da je karcinom neoperabilan, jer se nalazi se u blizini kralježnice i pritišće krvnu žilu i živce, jedina nada joj je bila skupa radiokirurška operacija u suvremenoj klinici u Svetoj Nedelji. Akcija prikupljanja novca za Željkino ozdravljenje bila je tako uspješna i ulila joj je nadu u ozdravljenje. .

 

„Tromboze više nema, krvne žile su prohodne, ali će još nekoliko mjeseci morati piti tablete koje kontroliraju razrijeđenost krvi i nositi elastičnu čarapu.Tumor je smanjen i manje prokrvljen, više ne stvara pritisak na krvnu žilu, što je odlična vijest, no još uvijek pritišće živce koji idu niz nogu. Očekuje se da bi se još mogao smanjiti do sljedeće kontrole. Bolovi u nozi su se smanjili, ali ne i nestali“, izvješće je koje je stiglo nakon terapije kako je objavljeno na Facebook grupu potpore Željki, u  kojoj napominju  da je do sada za njezino liječenje uplaćeno 162.925 kuna .

 

Željka se ni dalje ne predaje pa je nedavno bila i žiriju za izbor najljepše mame Hrvatske budući da je lani osvojila titulu najšarmantnije mame kada je, nakratko, pobjegla iz bolničkih hodnika i sudjelovala u natjecanju Miss mama.

Iz kategorije: Volim Šibenik