Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 19 Lipanj 2017 16:03

Učenici i profesori iz četiri države u Šibeniku zbog Erasmus programa o novim edukativnim alatima

Napisala: 
Učenici i profesori iz četiri države u Šibeniku zbog  Erasmus programa o novim edukativnim alatima

Susret sudionika Erasmus+ projekta „Challenge as a modern pedagogical tool“  odnosno Izazov kao moderni pedagošli alat, u kojem sudjeluje Osnovna škola Juraj Šižgorić s još četiri škole iz Portugala, Češke, Poljske i Turske održan je danas u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić u Šibeniku. Učenike i njihove nastavnike pozdravio je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta.

 

„Erasmus + program je najveći Europski program za mlade, obrazovanje, sport te je već duže vremena prisutan u Šibeniku. Drago nam je što su se šibenske škole odazvale ovom projektu te na taj način omogućile svojim učenicima da posjete europske zemlje, ali i da mladi Europljani uzvratno posjete naš grad. Nadam se da će te ovih dana vidjeti i osjetiti bogatu povijesno-kulturnu baštinu Šibenika te da će uživati u Međunarodnom dječjem festivalu koji je postao jedan od sinonima našeg grada,“ kazao je Danijel Mileta te sudionicima Erasmus+ projekta poželio dobrodošlicu.

 

U Osnovnoj škola Juraj Šižgorić od 18. do 24. lipnja održava se završni susret dvogodišnjeg Erasmus+ projekta. Cilj projekta je modernizacija nastave i sustava podučavanja kroz razne Web 2.0 alate, aplikacije i online igre. U Šibeniku boravi 25 učenika i 18 učitelja iz Češke, Poljske, Portugala i Turske, a za njih su, u sklopu završnog susreta projekta, organizirane brojne radionice u školi i na MDF-u.
 

Objavljeno u MOK

Galerija slika

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!