Datum objave: 26. Ožujak 2017

Tragedija u Čistoj Velikoj:Otac pronađen mrtav, majka i jedan sin nestali,a za drugog sina se sumnja da je ubojica

Šibenik News
Šibenik News

Policija je poslijepodne objavila da je na širem području Čiste Velike u vozilu pronađeno još jedno tijelo, ženske osobe.  Riječ  ie o supruzi 45 - godišnjeg specijalca čije je mrtvo tijelo pronađeno jutros u garaži njegove obiteljske kuće u Čistoj Velikoj, a uhićen je i sin za kojeg se smatra da ih je ubio.

Kako doznaje Index, policija je uspjela locirati automobil sina ubijenog specijalca i njegove supruge. Zaustavili su ga kod Tribunja, izvukli iz automobila i prevezli u policijsku postaju na ispitivanje. Upravo 18-godišnjeg sina sumnjiče za dvostruko ubojstvo. Mladić je prilikom uhićenja pokušao bježati, a policajci su ga u tome spriječili pucanjem u automobilsku gumu. Potom su ga izvukli iz vozila i uhitili, a on u pucnjavi nije ranjen, kažu u policiji.

 

 

Objavljeno ranije: Policija još utvrđuje okolnosti pod kojima je smrtno stradao 45 – godišnji pripadnig Specijalne policije u Čistoj Velikoj koji je jutros pronađen mrtav u garaži obiteljske kuće. Traga se i za njegovom suprugom te jednih od sinova koji je nedavno maturirao, a za koje su sumnja da su nestali, a za ubojstvo se sumnjiči drugi sin. Policija je zbog njega danas popodne pretražila Mandalinu jer su imali dojavu da se tu sakrio kod djevojke.

 

"Nakon dojave, u mjestu Čista Velika u svojoj obiteljskoj kući pronađen je mrtav 45-godišnji muškarac, pripadnik Specijalne jedinice policije Split. Okolnosti smrti se utvrđuju očevidom, a poduzimaju se i sve druge mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica vezanih za ovaj događaj", javlja šibenska policija, javlja Index.hr.

 

Neslužbeno doznajemo da je mjesto pod opsadom brojnih pripadnika Interventne policije i kriminalista, a neki od policajaca naoružani su i snajperskim puškama.

 

Prema neslužbenim informacijama, supruga i maloljetni sin preminulog policajca su nestali i za njima se traga.

 

U interesu istrage i akcije u policiji ništa više nisu htjeli reći osim da je pronađen mrtav muškarac, javlja Šibenik IN.
 

Prema neslužbenim informacijama, sumnja se da je 45-godišnjeg specijalca ubio njegov malodobni sin te da je u njega navodno ispalio pet ili šest metaka iz službenog pištolja, nakon čega je pobjegao s majkom.
Kako doznaje šibenik.in, po mjestu se priča da je 18-godišnji mladić ubio oca i majku koju policija još nije pronašla te potom pobjegao u Mandalinu u Šibenik gdje mu navodno živi djevojka. Paralelno, policija je okupirala Mandalinu, ali nisu potvrdili da su ta dva događaja povezana. Blokada Madaline ubrzo je završena.

 

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, policija je locirala sina ubijenog specijalca u Mandalini te ga privela. Policija još nije službeno potvrdila ove informacije.
U šibenskoj policiji kazali su da je očevid u Čistoj Velikoj još u tijeku da se okolnosti smrti još utvrđuju i da je riječ o teškoj situaciji te da zbog toga ne mogu nikakve informacije dodavati u javnost. Nakon što se u medijima pojavila informacija da je riječ o više mrtvih osoba, u policiji su kazali da mogu potvrditi da je samo jedna osoba smrtno stradala.

 

Kako doznaje Index, specijalac se nije danas pojavio na poslu pa su ga krenuli tražiti. Ubijeni specijalac je iz Šibenika. Nakon što im je tamo ukinuta jedinica, radno mjesto je dobio u Splitu. Danas se trebao javiti na posao, ali nije došao pa je krenula potraga.

 

Policija prikuplja informacije, traže sina i suprugu. Njih nisu zatekli kada su otkrili tijelo ubijenog specijalca.
 

Iz kategorije: MOK