Petak, 21 Listopad 2016 14:02

Sveprisutni Dino Karađole sutra će sudjelovati i na utrci "Šibenska desetka"

Napisao: 
Sveprisutni Dino Karađole sutra će sudjelovati i na utrci "Šibenska desetka"

„Šibenskih deset“, utrka od 10km, koja će se sutra održati najveća je ikada održana utrka u Šibeniku. Na njoj će sudjelovati uglavnom sportaši iz Šibenika i drugih gradova, a pridružite će im se, barem na dijelu staze Dino Karađole, direktor Turističke zajednice Grada Šibenika. Da se dodjeljuje priznanje za sveprisutnost u akcijama različitog tipa od humanitarnih do sportskih i ekoloških Dino Karađole bi ga sigurno dobio bez konkurencije. Kada se čisti podmorje, Dino je u ronilačkom odijelu i prikuplja otpad s morskog dna; kada se organizira humanitarna biciklijada onda je , ravnopravno sa svim sudionicima, na biciklu; kada se održava Ribarska fešta on je pokraj gradela i peče srdele, a kada šibenski bajkeri sudjeluju na primjerice Pečenkijadi u Slavonskom Brodu odlazi s njima i za Slavonce peče pidoće i tunu.

Najbolje od svega je što to ne radi zbog populizma i dodvoravanja  biračima, kao neki političari,  već jednostavo zbog toga što je takav.
 

Objavljeno u Volim Šibenik
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!