Datum objave: 22. Srpanj 2016

Studenti šibenskog Veleučilišta odlučili: Nema profesora do Ivice Poljička već drugu godinu zaredom

Šibenik News
Šibenik News

Ivica Poljičak, profesor na Veleučilištu u Šibeniku drugu godinu zaredom ponio je laskavu titulu najboljeg profesora čime se pohvalio na svom profilu na društvenoj mreži Facebook.

 

- Puni su mi srce i duša... studenti su me ponovno, drugu godinu za redom, izabrali za najboljeg nastavnika Veleučlišta u Šibeniku. U studentskoj anketi, provedena tajnim glasovanjem, dobio sam prosječnu ocjenu 4,84 - napisao je Poljičak i nastavio:

 

- Studenti hvala, to mi je veliko priznanje, volim svoj poziv i nastojim uvijek dati cijeloga sebe u radu s vama. To mi je ne samo potvrda, nego i poticaj da uvijek dam sve od sebe. Velika je zasluga za ovu ocjenu i mojih kolegica i kolega, raditi s vama veliko je zadovoljstvo, a kreativno ozračje potiče kvalitetna postignuća....svaki dan je prigoda za učiniti nešto dobro, ne čekajmo, iskoristi dan - poručio je omiljeni šibenski profesor.

 

Ivica Poljičak aktivan je na nekoliko polja u Krešimirovom gradu pa ga tako šira javnost zna i kao predsjednika Gradskog vijeća grada Šibenika, a odnedavno i kao prvog čovjeka organizacijskog odbora za proslavu 950. obljetnice. Bilo kako bilo, sve je izglednije da ovaj Šibenčanin što god radi u posao unese cijelog sebe, a ako nitko, njegovi učenici to su prepoznali i nagradili.

Iz kategorije: Volim Šibenik