Nedjelja, 05 Lipanj 2016 16:37

VIDEO:Nedjeljna gužva u eteru Radio Šibenika: Klapa Gimnazijalke pjeva Šibensku baladu

Napisao: 
VIDEO:Nedjeljna gužva u eteru Radio Šibenika: Klapa Gimnazijalke pjeva Šibensku baladu

Članice klape Gimnazijalke, inače učenice šibenske Gimnazije Antuna Vrančića, jedanaest šarmantnih muzikalnih djevojaka sa svojom stručnom suradnicom, profesoricom matematike Antonelom Samodol gostovale su  u emisiji „Volim Šibenik“ ,  Županijskog radio Šibenika i časopisa Volim Šibenika.

 

U emisiju se izravno, telefonski, javila njihova voditeljica prof. matematike Lorana Antunac. Ispunile su studio i emisiji vedrinom, mladošću i zvonkim glasovima i potvrdile da se može savladati težak nastavni gimnazijski program i baviti glazbom jer većina ih polazi i Glazbenu školu Ivan Lukačić u Šibeniku.

 

Uživo su izvele Šibensku baladu koja uvjerljivo vodi na referendumskoj listi za izbor najljepših šibenskih pjesama zbog čega je ova emisija i pokrenuta.

 

Uz to u eteru Radio Šibenika predstavljena je nova pjesma  „Svako griši“ koju u duetu izvode Darko Kalogjera i Ante Toni Dadić, pravi šlager te novu pjesmu klape Stina „Kupe i špade“ koju je napisao Igor Lokas.

 

Slušajte nas i dalje u programu Radio Šibenika svake nedjelje od 11 do 13 sati i uživajte u šibenskoj pismi.

Objavljeno u Volim Šibenik

Video sadržaj

Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!