Datum objave: 03. Lipanj 2016

FOTO: Završne pripreme Miss Mamma Italiana in Croatia privukle veliki broj turista

Šibenik News
Šibenik News

Prvi put u Hrvatskoj, pa tako i u Šibeniku, gradu domaćinu, održat će se izbor najljepše mame, odnosno Miss Mamma Italiana in Croatia. Sedamnaest mama sa svih strana Lijepe Naše natjecat će se za titulu najljepše i to već večeras, petak, 3. lipnja, s početkom u 20.30 sati.

 

Izbor Miss Mamma Italiana in Croatia održat će se na najljepšem renesansnom trgu na Jadranu, Trgu Republike Hrvatske, smještenom između Gradske vijećnice i sakralne ljepotice, katedrale sv. Jakova.

 

-Prijavila sam se jer sam vidjela reportažu u tv emisiji pa sam pomislila zašto ne. Došla sam se zezati. Razmišljala sam hoću - neću, hoću - neću i odlučila da idem pa što bude - kazala je za Radio Šibenik, jedna od kandidatkinja, slavonska mama s prebivalištem u Zagrebu, Nataša Posavec, dodajući da joj ovo nije prvi susret s Krešimirovom gradom. Dapače. Već nekoliko godina, svako ljeto provodi na obližnjem otoku Prviću.

 

- Sve imamo tremu. U čudu smo što će se dogoditi, ali mislim da će sve biti super jednom kad krene - dodala je jedna od već sad najljepših hrvatskih mama. 

 

Hrvatskim mamama u izboru za naljepšu podršku su došle dati i talijanske ljepotice među mamama, točnije neke od Talijanki koje su prethodno ponijele titulu najljepše na natjecanju Miss Mamma Italiana i jedna koje će sudjelovati u ovogodišnjem natjecanju u susjednoj Italiji. 

 

Kandidatkinje su veliki dio prvog dijela dana provele na probama ispred katedrale te na taj način bile svojevrsna atrakcija brojnim turistima koji nisu odoljeli zaustaviti se, pogledati o čemu se radi i sami dati ocijenu natjecateljicama koje su učile korake i pokrete na 'cat walku' pod paskom iskusne Ljilje Stamenković.

 

Dodajmo i to da će u slučaju ružnog vremena, izbor Miss Mamma Italiana in Croatia biti održan u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku. 

Iz kategorije: Volim Šibenik