Datum objave: 10. Travanj 2016

Mišo Kovač gostovao u emisiji "Volim Šibenik" Županijskog radio Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenik je meni poseban i uvijek s ponosom kažem da sam iz Šibenika jer tamo je moje obitelj već sedam stoljeća i tamo je moje srce. Ja sam kad i treba podivljali Šibenčanin“, poručio e danas javljajući se uživo u emisiju Volim Šibenik na Županijskom radio Šibeniku Mišo Kovač predstavljavljajući svoj novi singl „Takav sa rođen“ za koji je tekst napisao Branimir Mihaljević. „Branimir je odlično osjetio moju emociju i s njim sam napravio već tri, a skoro ću još četiri pjesme za novi album“, najavio je Mišo presretan što se može izravno obratiti svoji Šibenčanima.

Mišo Kovač e najuspješniji pjevač zabavnih pjesama u Hrvatskoj. Bez konkurencije e kada je riječ o broju prodanih ploča u 50. godina karijere, a opet snima i opet ima hit.

Mišina prava karijera počela je pjesmom "Više se nećeš vratiti" , ali je prvu ploču snimio još 1964. godine. Bila je to obrada Ray Charlesove pjesme „Ne mogu te prestati voljeti“ 

Od tada do danas objavio je 20 studijskih albuma i osvojio nebrojena priznanja. Ima više hitova nego što je zvijezda na nebu. 2005. godine Institut hrvatske glazbe uručio mu je posebno priznanje za najveći broj prodanih ploča u povijesti hrvatske diskografije.
 

Iz kategorije: Volim Šibenik