Datum objave: 29. Listopad 2015

Šibenčanka Sandra Kušek Urem uređuje radijski program "Priče iz Bunara'

Diana Ferić
Diana Ferić

Prijenos predavanja putopisca Tomislava Perka putem online radija Disco Gimnazija Šibenik pokazao se kao pun pogodak budući da je ostvarena slušanost nadmašila sva očekivanja.

Ništa manja očekivanja nisu ni od večerašnje emisije 'Tales from the Wells / Priče iz Bunara' koja se prenosi izravno iz caffe bara / noćnog kluba Azimut u Šibeniku. Uz voditelja emisije, Darka Relju, u programu radija gostuje Šibenčanka, zaljubljenica u blues, voditeljica emisije u sklopu online radija The Blues Corner iz Madisona u američkoj Indiani, Sandra Kušek Urem.
Kako smo prethodno najavili, Sandra je članica The National Blues Network, svakodnevno komunicira i surađuje s nizom poznatih glazbenika poput Donnia Millera, Larry Garnera ili glazbenog producenta Marka Vernona. Sandra je u blues krugovima na glasu kao čuvarica blues kulture na drugoj strani svijeta stoga ne čuti što je zovu Blues Angel.

Za prvu izdanje emisije koja će emitirati jednom tjedno, svakog četvrtka, Sandra je pripremila glazbene brojeve koje s oduševljenjem odobravaju slušatelji sa svih strana svijeta pa nema sumnje da isto neće biti i večeras u vremenu od 21 do 23 sata.

Dodajmo i to da će u programu moći sudjelovati i svi slušatelji koji imaju što reći na temu bluesa u eteru radija, a to mogu ostvariti pozivom na broj mobitela +385 91 570 8888.


 

Iz kategorije: Volim Šibenik