Četvrtak, 31 Srpanj 2014 12:51

Projekt 'Zelena hrvatska' NP Krke povezuje sve nacionalne parkove Hrvatske

Napisao/la: 
Projekt 'Zelena hrvatska' NP Krke povezuje sve nacionalne parkove Hrvatske

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ od ovog ljeta provodi projekt Zelena Hrvatska kojim će promovirati sve nacionalne parkove i parkove prirode Hrvatske na Skradinskom buku, najpoznatijem i najposjećenijem slapu na rijeci Krki.

Skradinski buk godišnje posjeti oko 800.000 posjetitelja što predstavlja izravan komunikacijski kanal kojim će NP Krka uputiti informacije o drugim zaštićenim područjima i tako potaknuti posjetitelje na duži boravak u prirodi. Za ovu namjenu dizajniran je poseban štand vezan uz tematsku priču Nacionalnog parka „Krka“ koji je oblikovan snažnim formama, grafičkim elementima i motivima NP „Krka“.

Sve hrvatske parkove prirode i nacionalne parkove NP Krka je pozvao da dostave svoje promotivne materijale, a informatori Nacionalnog parka „Krka“ stoje na raspolaganju za pitanja posjetitelja.

Ovo će ujedno biti i prilika da se javnosti predstavi, novi vizualni identitet svih osam nacionalnih parkova i jedanaest parkova prirode, pod nazivom Parkovi Hrvatske, čime je omogućena izgradnja jedinstvenog i snažnog brenda zaštićenih područja i buduće zajedničko predstavljanje.

Objavljeno u Volim Šibenik
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!