Datum objave: 26. Ožujak 2014

Ruski znanstvenici otkrili način iscjeljenja kroz šifre stanica u organizmu

Diana Ferić
Diana Ferić

Trojica ruskih znanstvenika unijela su pravu revoluciju u dosadašnje poimanje čovjeka i procesa ozdravljenja, a rezultati njihovih metoda graniče se sa znanstvenom fantastikom, prenisimo iz časopisa Magična zona.

U svijetu vjerojatno ne postoji intrigantnija metoda od one koju propagiraju trojica ruskih znanstvenika - Grigorij Grabavoj, Arkadij Petrov i Igor Arepjev.

Oni smatraju da svaki organ, kao i svaki drugi objekt percepcije, sadrži individualno informativno polje, božansku matricu, koja predstavlja osnovu čitave egzistencije. Ova matrica je po svojoj prirodi perfektna ”norma” Stvoritelja, dok bolest predstavlja umjetnu matricu koja odstupa od nje. Trojica znanstvenika razvili su tehnike koje mogu pokrenuti samoiscjeljenje organizma pa čak i poticati regeneraciju odstranjenih organa.
Iako ne rade ništa tajno i posjeduju dokumentaciju koja dokazuje da je sve ovo moguće liječnici širom svijeta sveta i dalje su skeptični. Mnogi ih smatraju najobičnijim šarlatanima koji varaju ljude, a dr Grigorij Grabavoj čak je bio četiri godine u zatvoru pod optužbom da je varalica i nadriliječnik. Taj je znanstvenik poznat po metodi brojčanih nizova koji se koriste u svrhu iscjeljenja bolesti, obnavljanja organa i upravljanja događajima.

Naime, svaka bolest ima svoju šifru koju treba zamisliti kao svjetleći niz brojeva sve dok bjelančevine iz stanica ne ”prepoznaju” kôd. Također, ova šifra se može napisati na komadu papira i staviti u džep ili ispod čaše vode koja je preko stakla upija, a zatim se jednostavno popije.

Iz kategorije: Volim Šibenik