Datum objave: 03. Siječanj 2012

Završen humanitarni turnir za Nikicu Čvrljka

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Humanitarni turnir posvećen teško stradalom policijskom službeniku Policijske postaje Šibenik Nikici Čvrljku koji je od prometne nesreće u svibnju 2010.g. u izuzetno teškom zdravstvenom stanju, završen je, a sva prikupljena sredstva predana su njegovoj obitelji i sinu kojem su uručeni prigodni blagdanski pokloni.
Regionalni klub IPA Šibenik i Policijska uprava šibensko-kninska su u vremenskom razdoblju od 28.-30.prosinca 2011.g. organizirali malonogometni humanitarni turnir u Sportsko-rekreacijskom centru PU šibensko-kninske "Marinko Kardum" , u sportskom objektu "Hangar" pod nazivom "Božićni turnir 2011.g. - Nikica Čvrljak".
Na turniru su sudjelovale 24 malonogometne ekipe jedinica PU šibensko-kninske, javnih ustanova i tvrtki koje su pomogle u uređenju "Hangara", od čega 16 veteranskih i 8 "mladih" ekipa. Pobjednik turnira u u veteranskoj skupini je tvrtka "MŽ Perković", a u istoj kategoriji 2. mjesto je zauzela ekipa Interventne jedinice policije, dok je treće mjesto osvojila ekipa Policijske postaje Šibenik. U kategoriji "mladi", pobjednik je ekipa "Hangar", drugo mjesto je pripalo tvrtki "Laurus d.o.o.", dok je treće mjesto osvojila Postaja prometne policije Šibenik.
Pobjednicima su na završnoj svečanosti 30.prosinca 2011.g. uručene medalje i prijelazni pehar čemu su nazočili i članovi obitelji Nikice Čvrljak. "Hangar" je tom prilikom svečano otvorio načelnik PU šibensko-kninske Ivica Kostanić, a policijski kapelan don Darko Poljak je isti blagoslovio uz zajedničku molitvu za ozdravljenje Nikice Čvrljka.

Iz kategorije: Vijesti