Datum objave: 04. Kolovoz 2011

Policija se posebno priprema za sutrašnju feštu u Čavoglavama

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog ogromnog broja posjetitelja koji se, s obzirom na iskustvo prijašnjih godina očekuje na tradicionalnom okupljanju u Čavoglavama organiziranom u povodu Dana domovinske zahvalnosti policija  apelira na vozače da koriste druge promente pravce,  a kako bi preventivno djelovali u vezi s mogućim incidentima obavijestili su javnost i o posebnim pravilima ponašanjima na tom skupu.

Tako mole vozače da u petak, 5. kolovoza 2011.g  koriste druge prometne pravce, kao što su državna cesta D-1 jer će posjetitelji fešte u Čavoglavama uglavnom dolaziti osobnim automobilima pa jeza očekivati je da će se promet na državnoj cesti D-56 na relaciji Drniš-Muć biti otežan uz zastoje

Policija upozorava građane da je zabranjeno nošenje transparenata uvredljivog i neprimjerenoga sadržaja,  poticanje na mržnju po bilo kojoj osnovi  zabranjeno je i nošenje predmeta kojima se može nekoga ozlijediti. Sukladno odredbama Zakona o policijskim poslovima i ovlastima,  vršiti audio-video snimanje i fotografiranje javnog skupa.
Događanja u Čavoglavama počinju u 10 sati i trajat će, službeno, do 3 sata ujutro. Očekuje se više desetaka tisuća posjetitelja.                                             

Iz kategorije: Vijesti