Datum objave: 13. Lipanj 2011

Šibenčanka Katarina Prnjak nova je miss Hrvatske

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Još jedna Šibenka ponijela je titulu najljepše Hrvatice, radi se od 20-godišnjoj Katarini Prnjak, studentici turističkog menadžmenta i dugogodišnjoj uzdanici modne agencije Leona. Katarina je, osim titule najljepše, postala i Miss stila.
U prvoj izjavi za Index.hr Katarina je otkrila da nije „mala od skandala“ i da njeno ime neće puniti tabloide. Nije očekivala pobjedu i bila je iznenađena kad su voditelji pročitali njeno ime. Manekenstvom kao hobijem bavi se još od osnovne škole, a posjetitelji šibenskog kazališta mogli su je upoznati kao simpatičnu i ljubaznu hostesu. Katarina je osim titule na dar dobila kozmetiku, odjeću, hotelski vikend za dvoje i Pegauot Wind, doduše tek na jednogodišnje korištenje.
Iako se svi slažu da izbor za miss i mistera nije ono što je nekad bio, prošla su vremena kad su curice ushićeno gledale glamurozne izbore u kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji, no titula i dalje donosi određenu medijsku pažnju pa se nadamo da će našoj sugrađanki ova nagrada pomoći, ako ništa, barem u pronalasku poslića za popunjavanje studentskog budžeta.
Osim Katarine, na izboru se sinoć natjecala još jedna Šibenčanka, Valentina Baus.
Prva pratilja Katarini postala je Nejra Pršić, a drugom pratiljom proglašena je Maja Marinić. a njezin muški pandan bio je Vedran Krunić. Nagradu mu je dodijelio Neven Ciganović, član stručnog žirija. Novi mister Hrvatske je Vanja Grgec.

Foto: modna agencija Leona (Facebook profil)

Iz kategorije: Vijesti