Datum objave: 10. Siječanj 2024

PRIPREMITE SE / Objavljen Javni natječaj za financiranje programa javnih potreba udruga i organizacija civilnog društva

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Grad Šibenik raspisao je Javni natječaj za predlaganje programa javnih potreba udruga i drugih organizacija civilnog društva za 2024. godinu koji traje do 12. veljače.

Sredstva su namijenjena provedbi programa/projekata udruga u području TEHNIČKE KULTURE I INFORMATIKE te za područje RAZVOJA CIVILNOG DRUŠTVA (izvannastavni programi i aktivnosti u područjima odgoja i obrazovanja, programi i projekti usmjereni na osnaživanje djece i mladih za vlastiti razvoj i aktivno djelovanje u društvu, programi iz područja socijalne skrbi i humanitarne zaštite, skrbi o osobama s invaliditetom, programi i projekti udruga proizašlih iz Domovinskog rata, umirovljenika i osoba treće životne dobi, programi zaštite zdravlja, te programi ostalih udruga i organizacija civilnog društva koje svojim aktivnostima u navedenim područjima promiču opće vrijednosti od interesa za Grad Šibenik).

Ukupno planirana vrijednost Javnog natječaja je 121.115,00 EUR . Od toga je za programe iz područja tehničke kulture planirano 5.707,00 EUR, te za područje razvoja civilnog društva 115.408,00 EUR.

Najniži iznos sredstava za financiranje programa /projekata je 664,00 EUR, a najviši iznos sredstava je 57.000,00 EUR.

Prijave će se zaprimati isključivo posredstvom online sustava.

Javni natječaj za podnošenje prijava bit će otvoren od 10. siječnja do 12. veljače 2024. godine. Svi uvjeti natječaja, propisani obrasci te informacije o prijavi programa i projekata dostupni su na POVEZNICI.

Iz kategorije: Vijesti