Datum objave: 24. Studeni 2023

MK Group, suvlasnik trgovačkog centra „Dalmare”, donirala 40 tisuća eura za uređenje okoliša dječjeg vrtića „Kućica“

Stanko Ferić
Stanko Ferić

MK Group, suvlasnik trgovačkog centra „Dalmare”, donirala je 40 tisuća eura za uređenje okoliša dječjeg vrtića „Kućica“. Donaciju je ravnateljici dječjeg vrtića „Kućica“ Maji Gulin, uručio Novak Bojanić, rukovoditelj turizma u MK Group. Zamjenik gradonačelnika Šibenika Danijel Mileta koji je bio nazočan svečanom činu, istaknuo je kako je riječ o školskom primjeru društveno-odgovornog poslovanja:
-Organizacija koja posluje na određenom području, a u našem slučaju na području Grada Šibenika, treba biti društveno-odgovorna i doprinositi zajednici. To najjednostavnije i najčešće realizira putem donacija u aktivnosti vezane za mlade, sport, socijalu i zaštitu okoliša. Ova donacija je došla u prave ruke, odnosno u pravi dječji vrtić koji će s ovim iznosom do kraja godine urediti i opremiti dio svoga okoliša - kazao je Mileta.
Novak Bojanić iz MK Group kazao je kako su u godini, u kojoj proslavljaju 40 godina djelovanja, izdvojili ukupno 750 tisuća za cijelu Adria regiju:

-Odlučili smo donirati novac u vrtiće, odnosno u njihovo renoviranje i uljepšavanje. Nadamo se da ćemo ovom donacijom doprinijeti boljem razvoju djece i poboljšanju kvalitete provedenog vremena u vrtićima.
Ravnateljica dječjeg vrtića Maja Gulin zahvalila se donatorima na vrijednoj donaciji dodavši kako vrtić „Kućica” ima veliki vanjski prostor, još uvijek nedovoljno iskorišten i nedovoljno opremljen te se nada što skorijem uživanju djece na novim igralištima.

Iz kategorije: Vijesti