Datum objave: 11. Srpanj 2023

ZLATNE RUKE / Antoniju Soža, vlasnicu frizerskog salona „Blondie” Hrvatska obrtnička komora nagradila plaketom „Zlatne ruke“

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Antoniju Soža, vlasnicu frizerskog salona „Blondie” Hrvatska obrtnička komora nagradila plaketom „Zlatne ruke“ za uspješno vođenje i poslovno razvijanje svog obrta. Tim povodom Antoniju je primio gradonačelnik Šibenika Željko Burić.
-Nagrada koju ste dobili ulijeva nadu da obrtništvo u Šibeniku živi te krupnim koracima ide naprijed. Obrtništvo je vrlo važan segment gospodarstva, a svaki grad koji ima jake obrtnike ostvaruje odlične rezultate u uslužnim djelatnostima te ima odlične uspjehe i u turizmu. Gradu Šibeniku su obrtnici partneri, što će se nastaviti i u budućnosti, a najlakše vam možemo pomoći tako da se unaprijed znaju sva pravila uz pomoć kojih ćete uspješno nastaviti razvijati svoje obrte, - kazao je gradonačelnik Burić u čestitci uspješnoj obrtnici na prestižnoj nagradi te na 28 godina rada.
Primanju u kod gradonačelnika bio je nazočan i Joso Smolić, predsjednik Obrtničke komore Šibensko-kninske županije, koji je u7kazao da je posljednje tri godine u Šibeniku broj obrtnika povećan s 1600 na 2100, što je porast od preko 30 posto.

Antonija Soža je predsjednica Komisije za polaganje majstorskih ispita za zvanje frizera u Obrtničkoj komori Šibensko-kninske županije te je kroz njen salon Blondie, od početka rada do danas, frizerske vještine i znanja steklo na desetke naučnika iz cijele Šibensko-kninske županije. Soža je i dugogodišnji član Skupštine, Upravnog odbora i Ceha frizera u Udruženju obrtnika Šibenik i županijskoj Obrtničkoj komori.

Iz kategorije: Vijesti