Datum objave: 12. Prosinac 2019

SDP O PRODAJU HNK ŠIBENIK:Neka ga prodaje HDZ koji ga je i uništio, a velika je odgovornost upravo je na županu Pauku

Diana Ferić
Diana Ferić

HDZ je odlučio da se HNK Šibenik prodaje, neodgovornim upravljanjem ga je uništio u čemu je uvelike sudjelovao aktualni župan Goran Pauk pa je on jedini i pozvan da ga sada prodaje, poruka je koju su svojim današnjim zajedničkim priopćenjem za javnost poslali Tonči Restović, predsjednik GO SDP -a Šibenik i Jošku Šupe predsjednik županijske organizacije te stranke. Poslali su ga nakon što je jučer, na sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik Burić potvrdio da će biti oglašena nova prodaja tog kluba nakon što nisu dobili suglasnost da ga prodaju tvrtki Paramount iza koje stoji Indijac Puntaj Gupta.

U tom priopćenju kažu:

"Ako je suditi riječima gradonačelnika, koji je pritom prijetio gradskom vijećniku, da je HDZ jedini koji je vrijedan da provede prodaju HNK Šibenik i drugi put i da oporba neće sudjelovati u toj prodaji, red je i da se javnost upozna tko je doveo klub do prodaje, klub koji trenutno vozi slalom između privatizacije, ulaska u prvu ligu i stečaja zbog neisplate plaća.

Ponovit ćemo još jednom ono što smo više puta kazali i na gradskom vijeću, a i u javnosti. Klub ne prodaje, niti je prodavala oporba. Odluku o prodaji donijela upravo HDZ-ova većina na Gradskom vijeću.

Naravno kao i u kompletnoj privatizaciji u režiji HDZ-a i iza ove ostaju repovi i neodgovorena pitanja.

Dakle princip je poznat, neodgovorno upravljaj javnim, uništi to javno, donesi Odluku o prodaji i prodaj to javno, u ovom slučaju klub, ali da pri tom nemaš ni trunke odgovornosti i dapače napadaj oporbu da je ona kriva za prodaju kluba.

I završiti ćemo da HDZ je jedini vrijedan da provede prodaju kluba, jer ga je HDZ i uništio, samo što bi onda u cijeli taj proces bilo pošteno da bude uključen i onaj koji ga je do ovoga doveo, a to je aktualni župan Goran Pauk, dugogodišnji predsjednik uprave HNK Šibenik, čije predsjednikovanje evo i dan danas plaćamo. Jer gdje HDZ prođe, tu više trava ne raste.

FOTO: Sport.com

Iz kategorije: Vijesti