Datum objave: 06. Listopad 2019

Peticiju za nastavak potrage za nestalima s broda Bourbon Rhode potpisalo više od 15 000 ljudi

Diana Ferić
Diana Ferić

Peticiju kojom pozivaju nadležne institucije u Hrvatskoj da utječu na to da se nastavi akcija potrage i spašavanja nestalih s broda Bourbon Rhode među kojima je i šibenski kapetan Dino Miškić potpisalo je ud jučer više od 15 tisuća ljudi! Potpisivanje te peticije inicirali su prijatelji obitelji Miškić koja se ne miri s timda se potraga obustavi budući da splavi nisu pronađene,a zna se da se na jednu od njih ukrcalo petero pomoraca.


U pozivu na peticiju stoji:
„Kompanija Bourbon je službeno objavila da će se od 4. listopada operacije traganja i spašavanja za sedam nestalih mornara odvijati samo plovilima u zoni zaštite brodova; što znači da je službena operacija traganja i spašavanja pri kraju.
Znate da je Bourbon Rhode, u kojem je bilo 14 članova posade, bio u lošem stanju, kao što možete vidjeti na priloženim fotografijama.
Sve podatke o Bourbonu kao kompaniji i sve informacije poput stanja broda i stanja opreme na brodu pošaljite na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili administratorima ove grupe.
Hvala vam!“
– Molimo da potpišete peticiju za nastavak potrage za našim kapetanom Miškićem i članovima posade, koju tvrtka Bourbon želi obustaviti – poručuju Šibenčani Maja Šulje, Sebastian Latocha, Đurđa Vrljević Šarić, Štrkalj Milica i Anita Perkov Kalebota, piše Morski.hr.
 

Iz kategorije: Vijesti