Subota, 10 Kolovoz 2019 21:29

TRAGEDIJA: Žena i muškarac utopili se pod Skradinskim bukom. Držali su se za ruke.

Napisala: 
TRAGEDIJA: Žena i muškarac utopili se pod Skradinskim bukom. Držali su se za ruke.

Prema nepotvrđenim informacijama žena i muškarac, moguće je da je riječ o turistima s Dalekog istoka, koji su se danas utopili u vodama rijeke Krke pod Skradinskim bukom, pronađeni su na dubini od oko tri metra, a navodno su se u smrti držali za ruke.
Djelatnici PU šibensko - kninske odmah po dojavi izašli su na lice mjesta te započela istragu okolnosti pod kojima je došlo do tragedije. Za sada nema nikakvih službenih pojedinosti o uzrocima smrti muškarca i žene čija su tijela u virovima pod slapom uočili posjetitelji NP Krka i alarmirali čuvare parka. Tijela stradalih izvučena su iz vode oko 17 sati i prevezena na odjel patologije šibenske Opće bolnice, gdje će ih se po nalogu zamjenice županijske državne odvjetnice identificirati te obdukcijom pokušati utvrditi uzrok smrti, rekla je glasnogovornica šibensko-kninske policijske uprave Marica Kosor.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!