Srijeda, 31 Srpanj 2019 15:22

Šibenčanin Milan Zoričić i njegova supruga ispunili san dvjema djevojčicama iz Nove Gradiške,dolaze na more

Napisala: 
Šibenčanin Milan Zoričić i njegova supruga ispunili san dvjema djevojčicama iz Nove Gradiške,dolaze na more

Nije trebalo dugo čekati da se Šibenčaninu Milanu Zoričiću, inače gradskom prometnom redaru, na njegov poziv da želi ugostiti u svom apartmanu u Šibeniku jednu siromašnu hrvatsku obitelj jave zainteresirani. Ponudio im je besplatni petodnevni boravak u kolovozu ili rujnu u njegovom apartmanu u Šibeniku.

 


"Evo dragi moji FB prijatelji,nakon sinoćnje objave na mom profilu vezano za besplatan boravak u jednom od naša dva apartmana u Šibeniku dužan sam Vas obavijestiti da smo nakon dosta upita koje smo već od sinoć te tijekom jutarnjih sati dobili u Messenger ili putem telefona,supruga i ja odlučili na pet dana (24.08-29.08) ugostiti majku s dvoje djece iz malenog mjesta pokraj Nove Gradiške..Još jednom hvala svima Vama koji ste mi dali podršku i ne zaboravite “dobro je činiti dobro”", napisao je danas na svom Facebook profilu.


Objavio je i poruku koju ej dobio od te obitelj.“Poštovani gospodine Zoričić! Pročitali smo Vasu objavu na fb-u gdje nudite besplatni boravak u Šibeniku.Zovem se Dijana,živim u malom mjestu pokraj Nove Gradiške,u braku sam i majka sam dvije djevojčice od 11 i 9.5 godina.Suprug mi je zaposlen,prima placu od 3,400 kuna.Ja sam zaposlena na pola radnog vremena i radim za placu od 2000 kuna.Nažalost, sa takvim primanjima nismo u mogućnosti odvesti djecu na more,a to je njihova velika zelja.
Moja zelja je da ih nekako nagradim za njihov odličan uspjeh u školi,a odlazak par dana na more bi bio pravi dar. Ako smatrate da ispunjavamo Vaše uvjete, s velikim veseljem nas tri bi došle u Šibenik.Lijep Vam pozdrav šaljemo!”

 

Nedavno je isto stvar napravio i Anton Dobra, vijećnik Liste BM 365 u Gradskom vijeću Grada Šibenika kada je u svojoj kući na Žirju ugostio četveročlani obitelj iz Zagreba s dvoje djece koja su prvi put vidjela more. Neki to tumače samoreklamom i samopromidžbom, ali da je to i zaista tako, to je u svakom slučaju društveno najpotrebnija i najkorisnija politička promidžba. Bilo bi dobro da je ovakvih slučajeva što više! 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!