Datum objave: 31. Srpanj 2019

Šibenčanin Milan Zoričić i njegova supruga ispunili san dvjema djevojčicama iz Nove Gradiške,dolaze na more

Diana Ferić
Diana Ferić

Nije trebalo dugo čekati da se Šibenčaninu Milanu Zoričiću, inače gradskom prometnom redaru, na njegov poziv da želi ugostiti u svom apartmanu u Šibeniku jednu siromašnu hrvatsku obitelj jave zainteresirani. Ponudio im je besplatni petodnevni boravak u kolovozu ili rujnu u njegovom apartmanu u Šibeniku.

 


"Evo dragi moji FB prijatelji,nakon sinoćnje objave na mom profilu vezano za besplatan boravak u jednom od naša dva apartmana u Šibeniku dužan sam Vas obavijestiti da smo nakon dosta upita koje smo već od sinoć te tijekom jutarnjih sati dobili u Messenger ili putem telefona,supruga i ja odlučili na pet dana (24.08-29.08) ugostiti majku s dvoje djece iz malenog mjesta pokraj Nove Gradiške..Još jednom hvala svima Vama koji ste mi dali podršku i ne zaboravite “dobro je činiti dobro”", napisao je danas na svom Facebook profilu.


Objavio je i poruku koju ej dobio od te obitelj.“Poštovani gospodine Zoričić! Pročitali smo Vasu objavu na fb-u gdje nudite besplatni boravak u Šibeniku.Zovem se Dijana,živim u malom mjestu pokraj Nove Gradiške,u braku sam i majka sam dvije djevojčice od 11 i 9.5 godina.Suprug mi je zaposlen,prima placu od 3,400 kuna.Ja sam zaposlena na pola radnog vremena i radim za placu od 2000 kuna.Nažalost, sa takvim primanjima nismo u mogućnosti odvesti djecu na more,a to je njihova velika zelja.
Moja zelja je da ih nekako nagradim za njihov odličan uspjeh u školi,a odlazak par dana na more bi bio pravi dar. Ako smatrate da ispunjavamo Vaše uvjete, s velikim veseljem nas tri bi došle u Šibenik.Lijep Vam pozdrav šaljemo!”

 

Nedavno je isto stvar napravio i Anton Dobra, vijećnik Liste BM 365 u Gradskom vijeću Grada Šibenika kada je u svojoj kući na Žirju ugostio četveročlani obitelj iz Zagreba s dvoje djece koja su prvi put vidjela more. Neki to tumače samoreklamom i samopromidžbom, ali da je to i zaista tako, to je u svakom slučaju društveno najpotrebnija i najkorisnija politička promidžba. Bilo bi dobro da je ovakvih slučajeva što više! 

Iz kategorije: Vijesti