Datum objave: 25. Srpanj 2019

Zbog neisplaćene plaće prijetio bivšem poslodavcu i radnici u restoranu pa završio iza rešetaka

Diana Ferić
Diana Ferić

Nasilnim putem  24 - godišnjak je sa svojim prijateljom, u pijanom stanju pokušao od svog bivšeg poslodavca, u jednom šibenskom restoranu, naplatiti zaostalu plaću od 6 000 kuna pa su privedeni.

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom 24-godišnjaka osumnjičenim za protupravnu naplatu duga u pokušaju na štetu 49-godišnjaka i prijetnju na štetu 23-godišnjakinje, priopćila je Pu šibensko - kninska.

"Osumnjičeni su 23. srpnja oko 16,30 sati u Šibeniku, u vidno alkoholiziranom stanju došli u ugostiteljski objekt oštećenog, gdje su verbalno napali zaposlenike, a nakon što je oštećeni 49-godišnjak, po pozivu jednog od osumnjičenih došao u ugostiteljski objekt, osumnjičeni 24-godišnjak, kao bivši zaposlenik, uz ozbiljnu silu i prijetnju je pokušao naplatiti zaostalu plaću u iznosu od 6 000 kuna. Tom prilikom, s ciljem smirivanja sukoba, uključila se 23-godišnja zaposlenica, kojoj je osumnjičeni 24-godišnjak, raniji zaposlenik, ozbiljno prijetio da bi je ustrašio ili uznemirio", stoji u priopćenju.

        

Iz kategorije: Vijesti