Nedjelja, 21 Srpanj 2019 12:50

VIDEO: Valentino Rossi, najbolji motociklist svih vremena, gost Zorana Košuljandića na otoku Kaknu

Napisala: 
VIDEO: Valentino Rossi, najbolji motociklist svih vremena, gost Zorana Košuljandića na otoku Kaknu

Valentino Rossi, višestruki svjetski prvak u motociklizmu koji uživa ugled jednog od najuspješnijih vozača moto utrka svih vremena, bio je gost Zorana Košuljandića, šibenskog rokera, trubadura i legende šibenskog auto-moto sporta, na otoku Kaknu. Rossi je na Kakan došao nenajavljen. Doplovio je s otoka Kaprija i prošao bi najvjerojatnije nezapaženo da ga nije uočio Zoran Košuljandić vrsni poznavatelj auto-moto sporta i Rossijev obožavatelj. Sudeći po video zapisu susreta Rossija i Košuljandića, moguće je da su on i Zoran razmijenili neka motociklistička iskustva.
Valentino Rossi je sa zaradom koja se procjenjuje na 34 milijuna dolara jedan od najbolje plaćenih sportaša u svijetu. Postigao je najviše pobjeda u klasi 500 ccm, a sa 104 pobjede drugi je u ukupnom zbiru pobjeda u svjetskom prvenstvu, iza Giacoma Agostinija koji ima 122 pobjede. Rekorder je po broju uzastopnih pobjeda. Od rujna 2002. do travnja 2004. godine nije izgubio ni jednu utrku. u Hrvatskoj je na odmoru, a očito je dobro upućen što vrijedi vidjeti i doživjeti na hrvatskim, posebno šibenskim otocima. 
 

Objavljeno u Vijesti

Video sadržaj

Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!