Datum objave: 21. Lipanj 2019

To baš i ne ide:Bager i kupači danas zajedno na plaži na Jadriji,u gradskoj upravi kažu da je još nešto trebalo obaviti

To baš i ne ide:Bager i kupači danas zajedno na plaži na Jadriji,u gradskoj upravi kažu da je još nešto trebalo obaviti
Diana Ferić
Diana Ferić

Sablazan mnogih izazvao je danas bager na plaži na Jadriji koji je zašao doslovno među kupače kako bi se dovršilo uređenje plaže. Mnogima je to zasmetalo, a neki su turisti, kako pišu mediji, ogorčeni su otišli s plaže u apartman koji plaćaju 80 eura dnevno pa negoduju zbog toga što na plaži, umjesto da uživaju, moraju gledati bager.

 

"Iz Osijeka smo došli s malom djecom. Apartman plaćamo 80 eura da nam bude mirno i lijepo, a danas smo na plažu došli ujutro jer je manja gužva i buka. Kad ono, na sred plaže – bager! Kao poravnava plažu. Sad? Na kraju lipnja? Je li to normalno? Pokupili smo stvari i otišli u apartman. O Jadriji smo čuli toliko lijepih priča, ali danas smo se stvarno razočarali. Ovo nam je ipak pokvarilo godišnji odmor", ispričala je jedna obitelj novinarki Šibenik IN -a.

 

U Upravnom odjelu za komunalne poslove Grada Šibenika kažu da im je žao zbog toga što radovi nisu mogli biti prije završeni.
"Riječ je o ravnanju i dohrani plaže. Nakon što su ugovoreni radovi bili obavljeni utvrdili smo da na nekim mjestima treba još intervenirati i dopremiti šljunak"; kaže Ante Nakić iz tog ureda i obećava da će danas poslijepodne radovi biti završeni. 

Iz kategorije: Vijesti