Datum objave: 07. Lipanj 2019

Zbog nepažnje ostao bez 400 kuna i bankovne kartice tvrtke s koje je "dignuto" oko 3 000 kuna

Diana Ferić
Diana Ferić

Provedenim kriminalističkim istraživanjem u Policijskoj postaji Vodice je utvrđena osnovana sumnja da je 31-godišnjak počinio kazneno djelo krađe, a 26-godišnjakinja kaznena djela računalne prijevare, sve na štetu 55-godišnjaka i tvrtke sa sjedištem u Splitu, priopćila je danas policija.

Osumnjičeni 31-godišnjak je 26. svibnja u Tisnom, oštećenom, koristeći njegovu nepažnju ukrao iz torbice 400 kuna, sunčane naočale i bankovnu karticu oštećene tvrtke, koju je on koristio kao zaposlenik te tvrtke..

 

Potom je osumnjičeni 31-godišnjak ukradenu bankovnu karticu dao na korištenje osumnjičenoj 26-godišnjakinji, koja je, s ciljem da sebi pribavi protupravnu imovinsku korist, na području Vodica, Tisnog i Murtera s tom bankovnom karticom izvršila osam transakcija u ukupnom iznosu od 2.792,87 kuna.

 

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičena 26-godišnjakinja je, uz kaznenu prijavu, predana pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dok će kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 31-godišnjakom biti naknadno provedeno.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3