Utorak, 30 Travanj 2019 16:49

Umjesto čestitke:Vesela vijest u obitelji župana Pauka, stigao mali Borna

Napisala: 
Umjesto čestitke:Vesela vijest u obitelji župana Pauka, stigao mali Borna

Šibensko - kninski župan Goran Pauk dobio je u 58. godini treće dijete i to sinčića Bornu. Iz drugog braka ima dvoje već odrasle djece s kojom se ponosno fotografira i slike objavljuje na svom Facebook profilu. U svojoj je šibenskoj generaciji 1961/62. ,u kojoj već ima djedova i baka, sigurno sada drži rekord kao otac s najmlađim djetetom. Posljednjih mjeseci je s ponosom najavljivao dolazak svog trećeg djeteta, s trećom suprugom pa se tako slikao s kolicima u novom stanu i fotku objavio na svom Facebook profilu, a onda je tu vijest priopćio i na nedavnom predstavljanju kandidata HDZ -a za predstojeće EU izbore među kojima je i on i to na 7. mjestu. "Otac sam dvoje odrasle djece, a treće je na putu i trebalo bi se roditi upravo u jeku predizborne kampanje", kazao je tada Pauk i zaradio snažni pljesak kolega.

Danas, na otvaranju 11. Sajma agroturizma u Skradinu, svi su mu čestitali što je dobio sinčića - od stranačkih kolega do novinara. 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!